jueves, 6 de mayo de 2010

CINEMA PARADISO




Cinema paradiso parle de una història de la amistad de una forma bonita i positiva.
Cinema paradiso parla principalment de l'amistat de Toto un xiquet amb molta passió amb el món del cinema i Alfredoel senyor del cinema paradiso del poble, la seua amistat era molt molt bona.
Toto sempre que Alfredo rodava una pel·licula Toto sempre anava a dalt mirava com el feia Alfredo.
Una vegada Toto es va portar mal i Alfredo i la seua mare el va castigar en que ja no pujava a dalt com feia Alfredo les pel·licules.Unes setmanes despres Alfredo va anar a examinarse i li va tocar a la mateixa classe que el xiquet, Alfredo no savia fer el problema del control i Toto no queria dirse-lo.Toto va a fer una proposta que si ell deixara al xiquet ajudar-li a rodar les pel·licules Toto se'l diria el problema, Alfredo va aceptar la proposta.
Una vegada Alfredo va prendre foc i Toto va anar correguent a salvar a Alfredo.Uns dies despres de l'accident el cine es va fer responsable per a Toto perque es va posar ceg;ell va creixer i creixer.
Un dia ja major Toto es va enamorar de una xica que s'anomenava Elena i durant anyns va esperar de baix de la seua finestra fins que l'obrira i eixa era la senyal del seu amor.
Toto es va anar de Sicilia a Roma i 30 anys no va apareixer per el seu poble i va anar perque la mare el va telefonar perque havia mort Alfredo.Va anar i va veure el Cinema paradiso abandonat i va veure com el destrien i Toto va muntar un altre cinema per al poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario